Website

Elk bedrijf hoort uiteraard over een professionele website te beschikken. Daarom wilde ik voor dit leerdoel een website proberen te bouwen voor het eerdergenoemde denkbeeldige bedrijf Triangle.

Deze website wilde ik graag bouwen op een manier waarop er veel mogelijkheden zijn, maar waarvoor ik geen code hoef te leren schrijven. Van een ondernemer kreeg ik de tip om te kijken naar Bubble. Dit bleek exact te zijn wat ik zocht en de grote van de bedrijven die het gebruikte sprak vertrouwen uit.

Bedrijven die Bubble gebruiken

Vol goede moet ben ik hier aan begonnen met enkele doelen: een homepagina, een tool waarin influencers zich kunnen aanmelden, een tool waarin bedrijven zich kunnen aanmelden en een pagina waarop huidig aangesloten partijen te zien zouden zijn. Ik had van te voren niet verwacht dat dit allemaal binnen de geplande tijd zou kunnen, maar dat ik wel wat vooruitgang zou kunnen boeken. Dit bleek echter tegen te vallen. Het gebruik van Bubble was veel lastiger dan ik had ingeschat en mijn poging om met een blanco website te beginnen bleek kansloos. Eerst was het nodig om kennis op te doen over het gebruik en de werking van Bubble. Dit kostte echter veel tijd wat ten koste ging van de bouw van mijn eigen website.

De huidige staat van de website is te zien op: https://bubble.io/page?name=index&id=triangle-influencers&tab=tabs-1