Motivatiebrief

Vanwege mijn persoonlijke interesses in NAC Breda heb ik besloten mijn motivatiebrief aan hun te sturen. Omdat zij vermoedelijk relatief veel aanvragen voor stages krijgen wilde ik iets anders dan de standaard brief. Dit heeft onderstaande brief als resultaat gehad.

Motivatiebrief aan NAC Breda

Geachte heer/mevrouw,

Operatie eredivisie, Breda vooruit en de “ik blijf’ telefoontjes van Ruud Brood en Peter Hyballa. Dit is slechts een kleine greep uit de marketing uitingen die ik in mijn loopbaan als NAC-supporter heb meegemaakt. Ooit ben ik op 8-jarige leeftijd gegrepen door het avondje NAC en dit heeft mij nooit meer losgelaten. Van de dieptepunten zoals de verloren play-off wedstrijd tegen Roda in 2015 tot de hoogtepunten zoals de promotie tegen NEC in 2017 was ik erbij. Dertien jaar na mijn eerste bezoek aan NAC als basisschoolleerling ben ik nu tweedejaars student commerciële economie student aan de Avans hogeschool. Sinds ik hoorde over de mogelijkheden om stage te lopen bij NAC aan het begin van mijn studie heb ik deze kans altijd in gedachte gehouden. 

Vanaf 1 september is het zover en mag ik van mijn opleiding op stage. Het gaat hierbij om een stage tot het einde van het jaar. Ik ben veelzijdig inzetbaar op het gebied van marketing, van content tot SEO. 

De combinatie van mijn persoonlijke interesses en de aansluiting met de werkzaamheden bij NAC maken dit voor mij de ideale stage.

Graag hoor ik een reactie van u.

Bij voorbaat dank,

Justin Jansen