Feedback

Ik heb aan 5 mensen feedback gevraagd over zowel mijn ontwikkeldoelen als mijn houding en gedrag. Bij het kiezen van deze 5 mensen heb ik rekening gehouden met het creëren van een mix tussen: privé, school en professionele omgeving.

Matthijs Bos
Marketing Sinatec en begeleider stage jaar 1

Ik vind dat je ontwikkeldoelen hebt gekozen die goed bij je passen. Het leren van een extra taal is altijd handig zijn en staat natuurlijk goed op je cv. Ook het werken aan je LinkedIn account is een verstandige keuze en onmisbaar voor een commerciële economie student. Je leerdoel over het ondernemerschap sluit goed aan bij de gesprekken die we vorig jaar op je stage hebben gehad. 

Over je houding en gedrag kan ik niet anders dan positief zijn. Ik heb je natuurlijk vorig jaar bij je stage begeleid en in die periode ben je op mij overgekomen als een leergierige en enthousiaste student.

Steven Jongotter
Logistiek manager Fleetport

Ik ga er van uit dat je als student hetzelfde bent als bij Fleetport. Je komt op mij altijd over als een betrokken en enthousiast persoon. Een mooi voorbeeld hiervan vind ik dat je jezelf aanbood om te helpen met de sociale media. Charlotte heeft daarbij erg veel aan je hulp. Ook het altijd maken van een kort praatje als we elkaar tegenkomen op één van de vestigingen straalt betrokkenheid uit. 

Over je ontwikkeldoelen kan ik niet zoveel zeggen. Ik denk dat het vooral belangrijk is om iets te doen wat je leuk vindt en het beheersen van een taal naast Nederlands en Engels is nooit verkeerd.

Ton Looijen
Klasgenoot commerciële economie Avans

Justin heb ik ontmoet in het eerste schooljaar. We hebben hier een een klein beetje samengewerkt bij een aantal opdrachten. In het 2de jaar werden we in hetzelfde projectgroepje geplaatst. Hieruit kon ik goed waarnemen hoe de houding en het gedrag van Justin is. Justin werkt erg secuur en precies. Liever alleen de feiten dan een hoop met onzin opschrijven. Taken werden vaak verdeeld en voor zo ver ik kan vertellen is dat Justin dit altijd zijn taak af heeft op de afgesproken datum. Naast dat hij een erg prettig persoon is binnen het werkveld is zijn karakter ook fijn. Hij is geïnteresseerd, enthousiast en spontaan. Al met al, een fijne student om mee te werken.

De gekozen leerdoelen bevatten variatie en zijn naar mijn mening allemaal nuttig voor een student commerciële economie.

Bas Wakker

Oprichter Reach Supreme/ stief neef

Je ontwikkeldoelen passen goed jou zoals ik je ken. We hebben het vaak over ondernemerschap gehad en je ambities liggen daar ook. Het hebben van een netwerk is daarvoor erg handig en daarom sluit je ontwikkeldoel van LinkedIn hier mooi op aan. Ten slotte past het verbeteren van je Franse taal natuurlijk ook goed bij je. 

Over je houding en gedrag kan ik zeggen dat je altijd oprecht geïnteresseerd en leergierig bent. Dit zijn mooie eigenschappen waarmee je ver kan komen. 

John Jansen
Ondernemer/ vader

Het opbouwen van een netwerk via LinkedIn is iets waar je de rest van je werkende leven profijt van hebt. Je leerdoel over ondernemerschap past goed bij je en is een mooi moment om je influencer platform uit te werken. Het verbeteren van je frans is een verstandige keuze. Zowel voor op je cv als voor het gebruik in de praktijk is dit handig handige vaardigheid. 

Met je houding en gedrag zit het wel goed. Als feedback daarop wil ik je meegeven om de tijd te nemen als die er is. Soms wil je iets te snel werken terwijl dit niet nodig is. Dit kan onnodige fouten opleveren. 

Reflectie:
De ontvangen feedback is grotendeels positief. Hoewel het natuurlijk leuk is om te ontvangen is het ontvangen van negatieve feedback leerzamer. Het genoemde te snel willen werken is iets wat bij mijzelf ook bekend is. Ik ga hier in semester 2 op letten, maar vind het niet belangrijk genoeg om er een leerdoel of actie aan te besteden.