Feedback: kennis, houding en gedrag

Michael Kappers
Business Unit Manager Industrie

Kennis: Ik vind dat je een brede scoop hebt en dat je een brede basiskennis. Daarnaast kan je accuraat en adequaat kan handelen. Je hebt zowel kennis als attitude, kennis is iets wat je kan aanleren maar attitude niet.

Houding: Je bent proactief, hebt een correcte houding je doet wat we vragen, en als dat niet lukt ben je goed in staat feedback te vragen. Dat is knap van je. Je wil om het goed te doen overstijgt de wil om iets af te hebben. 

Gedrag: Je bent gretig om te leren, professioneel en correct. Je zou als collega hier zo kunnen beginnen. Je hebt een hoog werktempo, pakt dingen aan en je bent bereid om dingen te leren en als je specifieke dingen wilt leren vraag je er ook om. 

Matthijs Bos
Marketing & Communicatie

Kennis: Voldoende. De SWOT op je infographic goed toegepast, druk bezig met SEO waar je al het een en ander van wist en daarnaast is de kennis die je over automotive hebt ook handig.

Houding: Goed. Je hebt een open, proactieve houding en draait nergens je hand voor om.

Gedrag: Goed. Beleefd en netjes in de communicatie maar je doet ook gezellig mee met de rest van de collega’s wat ook zeker niet onbelangrijk is.

Remco Jaspers
Manager sales support

Kennis: Goede kennis, zeker ook op het gebied van automotive. Dit is erg prettig gezien veel opdrachten met automotive gerelateerde producten te maken hebben.

Houding: Goede en juiste houding en uitstraling. Altijd geïnteresseerd en gemotiveerd. Goed eigen initiatief en op de juiste momenten eigen inbreng brengen. Top!

Gedrag: Beleefd en netjes, niets op aan te merken.

Over all een prettige en fijne collega om mee samen te werken.

Veel succes in je verdere (school) carrière, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.

Verbeterpunt
Na het Pop gesprek ben ik teruggegaan naar de ondervraagden personen met de vraag wat ik zou kunnen verbeteren. Hierin kwam één duidelijk punt naar voren. Dit was het slordig en te snel willen werken. Voorbeelden hiervan waren: typfouten, slechte opmaak en slechte zinsbouw. Dit kan ik aanpassen door rustig de tijd te nemen om aan mijn opdrachten te werken en het desnoods meerdere keren door te lezen voordat ik het aanlever.

Reflectie
Ik vond het leuk om de positieve feedback te ontvangen. Het duidelijke verbeter punt had ik zelf ook gemerkt gedurende mijn stage en ik kan mij hier dan ook zeker in vinden. Ik ga hier op letten in mijn verdere studie en stages.