Week 16

Wat heb je de afgelopen 4 weken tijdens je stage hebt geleerd?
In week 13 tot en met 16 heb ik mij actief bezig gehouden met het advertentiebeheer in Meta. Dit was uitbesteed aan een leadpartner, maar niet goed verlopen. Koppelingen met Instagram werkten niet en budgetten werden verkeerd besteed. Gedurende deze periode van mijn stage heb ik het advertentie beheer volledig opnieuw ingedeeld.

Wat was een hoogtepunt?
Het kunnen maken van een verschil gedurende mijn stage op het gebied van het advertentie beheer. Door het opnieuw indelen van de advertenties kon er gerichter geadverteerd worden waardoor de kosten omlaag konden. Het is leuk om te zien als iets waar je aan gewerkt hebt direct verschil maakt.

Waar ben je tegenaan gelopen?
De balans tussen schoolwerk en stage. Ik vond de werkzaamheden van stage erg leuk om mee bezig te zijn. Dit had als gevolg dat ik het werken aan de opdrachten van school regelmatig uitstelde.

Hoe ga je ervoor zorgen dat je meer van dit soort hoogtepunten gaat creƫren?
Binnen de organisatie aangeven waar mijn sterktes en zwaktes liggen. Hierdoor zal ik meer tijd hebben voor de taken waarbij ik een verschil kan maken.

Hoe ga je zorgen dat je minder tegen bepaalde zaken aan zult lopen?
Binnenkort zijn alle stageproducten ingeleverd en ben ik er hopelijk voor even van af. Tijdens meer afstudeer stage zal ik meer discipline moeten tonen om aan mijn opdrachten van school te werken wanneer zij er om vragen.