Week 12

Wat heb je de afgelopen 4 weken tijdens je stage hebt geleerd?
Vanaf week 9 tot en met week 12 ben ik bij veel meeting aanwezig geweest. Dit verschilde van meetings met franchisenemers tot partijen die promotievideo’s of TikToks voor LesGO gaan maken. Gedurende deze meetings vond ik het leerzaam om te zien dat elk gesprek om andere kenmerken draait. In het gesprek met de franchisenemers was wisselgeld heel belangrijk. Gedurende het gesprek met de andere partijen was het belangrijk wie de rechten van de video’s zou hebben.

Wat was een hoogtepunt?
Het was leuk om input te mogen geven voor een aankomende promotie video. Zowel bij de draaidag als bij de uiteindelijke video zal het een voor mij herkenbaar product zijn.

Waar ben je tegenaan gelopen?
De balans tussen stage en school.
Vaak liet ik mij teveel verleiden tot het werken aan de werkzaamheden van stage omdat ik het leuk vond om daar mee bezig te zijn. Dit had als gevolg dat de werkzaamheden van school soms verwaarloost werden.

Hoe ga je ervoor zorgen dat je meer van dit soort hoogtepunten gaat creƫren?
Doormiddel van aangeven dat ik het aanwezig zijn bij gesprekken of andere werkzaamheden erg leerzaam vind. Hierdoor wordt er bij het maken van afspraken rekening gehouden of ik erbij kan zijn. Hierdoor zullen in de toekomst automatisch meer hoogtepunten volgen.

Hoe ga je zorgen dat je minder tegen bepaalde zaken aan zult lopen?
De deadlines voor school gaan in de komende vier weken naderen. Op dat moment is er geen keuze meer tussen de stage werkzaamheden of school opdrachten. Hierdoor zal de situatie waarbij ik te weinig tijd besteed aan mijn schoolopdrachten vanzelf verdwijnen.