Week 8

Wat heb je de afgelopen 4 weken tijdens je stage hebt geleerd?
In week 5 tot en met 8 ben ik mij actief bezig gaan houden met de advertenties van LesGO. Dit bestond uit de SEA, Facebook- en Instagram advertenties. Voor Google bestond dit uit het maken van nieuwe teksten voor de advertenties. Voor Facebook en Instagram bestond dit uit het maken van nieuwe video’s in Adobe After effects.

Wat was een hoogtepunt?
Het gaf mij voldoening dat ik systemen en programma’s steeds beter ging begrijpen waardoor ik werkzaamheden sneller en soepeler kon voltooien. Ook heeft het wisselen van bedrijfsbegeleider ervoor gezorgd dat ik meer binnen het bedrijf betrokken werd.

Waar ben je tegenaan gelopen?
Ik begon te merken dat ik het overzicht verloor tussen mijn nog te voltooien taken. Doordat sommige op de korte termijn af moesten zijn en anderen op de lange termijn bleven de taken voor de lange. Ook probeerde ik te vaak een taak waarvan ik dacht dat deze niet zo lang zou duren tussendoor te doen. 

Hoe ga je ervoor zorgen dat je meer van dit soort hoogtepunten gaat creëren?
Het werken bij LesGO bevalt van beide kanten der mate goed dat er intenties zijn om na de stage de werkzaamheden voort te zetten. Ik ben er van overtuigd dat het simpelweg voortzetten van de werkzaamheden vanzelf zal zorgen voor het creëren van nieuwe hoogtepunten.

Hoe ga je zorgen dat je minder tegen bepaalde zaken aan zult lopen?
Ik heb ervoor gekozen om het probleem waar ik tegenaan loop aan te gaan pakken als leerdoel van Persoonlijk leiderschap. Dit moet ik ervoor zorgen dat ik er niet meer tegenaan zal lopen.